Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Kliiiiia mer matte!

Egen Fotograferat Permalink3
Var i stallet förut. gick upp i hagen för att kolla om Ebba hade fått nya skor och de hade hon. Dock fick jag ta med henne ner och fixa ett par sömar som vikt ut sig så hon inte river sig! Funderar på att sätta boots på henne i hagen sen när de blir kladdigt i för som hon kliver av sig skorna. Sen så passade jag på att klia henne under magen, ojoj hon blir helt knäpp! Först kliade hon tillbaka sen sträckte hon ut sig och blev låååång. Mulen blir väl en halv meter lång typ och går fram och tillbaka som en propeller. Hon älskar att bli kliad under magen, bland de bästa hon vet! Så hon vart lycklig när matte kliade där under, hon har tyvärr blivit ganska biten på tuttarna och de i sommar. De blir ju som små sår skorpor som kliar som tusan, numera är de mest bara flugorna de slåss mot. De bits ju iallafall inte så de verkar rätt nöjda även om vi har svärmar med flugor där nere vid stallet!

 
 

Onsdag

Egen Fotograferat Permalink0
Godförmiddag!

Nu har äntligen min Sambo jobbad sista natten för denna vecka så idag ska jag till stallet ♥ Sen ska jag in till stan en vända, ska kika efter en vattenkokare, våran förra gick sönder förut för nått år sedan och sen har de inte blivit att vi köpt någon ny. Vattenkokare är bra till mycket saker men i för som jag börjat dricka te istället för kaffe oftast på kvällarna så är vattenkokare bättre än att slå på spisen i för som jag är glömsk ;) Annars får vi se vad som händer idag, ska packa ihop lite kläder tills imorgon och sånt. Skulle behöva se till att min Sambo städar bilen idag också då den är full i grus, får väl se om jag kan övertala honom när han vaknar. 

 

#Intesåhopplöständå

Egen Fotograferat Permalink1
Godkväll

Just ätit en väldigt godmiddag, så nu är magen proppfull! De blev en krämig gryta med strimlad lövbiff och sen kokt blomkål till. Blomkål och sånt är ju väldigt billigt att köpa nu och gott med för den delen så! Väntar på att min Sambo ska komma hem igen, han får värma maten i för som han är iväg och grejar. Men men tror han överlever de faktiskt, haha! Frestens hans bästa kommentar idag var att jag fått mindre rumpa! Ja de var ju en trevlig komplimang :') Var på möte förut och kanske kanske med lite medvind i seglet nu så kanske mitt liv börjar ordna upp sig. Så ni får hålla tummarna närmaste veckorna, måste också lägga i sista växeln med körkortet! Känner mig mer taggad än någonsin att bli klar med de. Vilken frihet när man väl har de i handen och kan åka precis vart man vill när man vill. Tänk att kunna åka till stallet när du vill,inte behöva vänta på att Sami ska bli klar med saker och ting för att få skjuts. Så nu kör vi stenhårt på de va ;) Får bli en massa plugg i helgen, bara mata på med teorin! Nu  blir de en kopp te eller kaffe känner jag och bara slappa framför tvn en stund och smälta den goda maten :3
Till top