Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Nyårsafton / Uppe med tuppen

Vardag Permalink1
Godförmiddag

Började dagen med att åka till staden och handla med min sambo när han kom hem från jobbet. Ikväll blir de två rätters och sen finns de lite annat att tugga på senare om man vill ha. Ska dricka en kopp kaffe nu innan jag sätter igång och städar. Gjort en Cheesecake som står i frysen just nu, så den ska hinna stelna tills ikväll. Ska försöka hinna upp till stallet med senare men först måste allt bli klart här hemma. Hoppas ni får en trevlig Nyårsafton för de tänker jag ha iallafall även om jag bara ska vara hemma! ;-) 
  

Serier

Vardag Permalink0
Jag älskar ju serier speciellt Brittiska, men har aldrig riktigt förstått mig på alla som kollar på Downton Abbey. Men sen fick jag se på Netflix här om dagen att de låg uppe 4 säsonger av de så tänkte jag ger väl de en chans iallafall. Redan sätt säsong 1 nu och har påbörjat 2:an. De är ruskigt bra och jag har verkligen blivit frälst haha! Jag är mer för serier än filmer helt klart, min sambo är tvärtom!
 
 

Tisdag

Vardag Permalink0
Godkväll

Imorse var jag till Eskilstuna för att köra upp, gick inge bra eller jo först gjorde de men sen sket sig allt i vanlig ordning. Men sånt är livet, bara bryta ihop och komma igen .. Kom hem på eftermiddagen, efter ha tröstätit lökringar på Max och min Sambo köpt ny dator. Han sålde vår förra och köpte en Mac mini i stället, vilket är bättre! När jag kom hem så mådde jag så illa och frös som tusan att jag fick lägga mig ner på soffan under en filt, misstänker att jag tröståt lite för fort och för mycket ;-) Så de var självförvållat så att säga .. Nu dricker jag kaffe och kikar omkring lite på internet. Planen imorgon är att vi ska bjuda min sambos föräldrar på middag på kvällen och sen ska Busan motioneras. Hon är pigg som tusan just nu och Pappa är mycket nöjd för att hon är i så fin form ändå! De är alltid kul när de är lite busiga Tanterna ♥ Ska ta en dusch och sen krypa ned i sängen sen och kolla på Järgarna 2. 
 
 
Till top