Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Blev en lugn dag idag

Vardag Permalink0
Godkväll

Idag blev en lugnt dag med lite packning av saker inför Gotland, hämtade också ut min nya bikni som jag köpte för en billig peng på rea. Annars tvättade jag en maskin och lagade lite mat, blev en riktig seg dag. Lyssnat på Låna är silver Råna är guld, fortsättningen på Kaffe med rån som handlar om Pensionärsligan, man får sig ett gott skratt i mellanåt. Nu ska jag ta mig en knäcke macka sen blir de en dusch och resten av kvällen framför tvn. Imorgon står gymmet på schemat, städning och sen kalas för min Sambo!
 
Snart dags att sätta igång med lite promenader med LoppHoppa igen ♥
Dags att börja lägga upp en plan!
 

Hemleverans till Dörren!

Katterna Permalink0
Idag fick vi hemleverans till dörren med kattmat från www.zooplus.se som är ett företag i Tyskland. Vi beställde 24 av båda sorterna till kissarna. De behövde ju mat nu när vi ska på semester och blötmat går de åt för de är mest poppis här hemma, nästa gång ska jag beställa en stor säck med torrfoder. Smidigt och enkelt och få de hemleverat till dörren, dock måste man ju vara hemma i för som man måste skriva under men i för som du kan följa paketet så hade jag koll på att de skulle komma idag, annars får man hämta ut de på närmaste postombud. Tog två dagar från att de skickades tills de kom hem så snabbleverans och sånt uppskattas!

 

En av mina favoriter från Hööks höstkatalog!

Utrustning Permalink0
Den här färgen på Schabrak och lindor är verkligen snygg! Vart förälskad i den direkt när jag såg de i nya katalogen. Färgen skulle passa Ebba så bra, speciellt nu på sommaren när hon är ljus.Länkar till grejerna hittar ni längst ner i inlägget :)
 
Till top