Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Fotografering Sista Tiden.

Egen Fotograferat Permalink2
 

Jag saknar ..

Egen Fotograferat Permalink0
Just nu saknar jag ridning något otroligt, de är väldigt skönt att tex bara rida ut så långt de går längs vägarna och bara filosofera i sin ensamhet, nästa häst ska vara bombsäker att rida ut på ensam. Med Ebba var tanken att skaffa en skogsmulle ponny som var stabil i alla lägen. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera Ebbas problem, vi har liksom kört fast totalt och då tappade jag sugen för 1 år sedan. Men nu sakta men säkert smyger sig sugen på, kanske för att körkortet inte är så långt borta och de öppnar nya dörrar för mig. Vi får väl se kliar lite i fingrarna på mig, men funderar på att börja om helt från början. Promenader med sadeln på osv osv. Tror man måste gå tillbaka till ruta 1 från början för att se om de går att ordna problemet eller inte. Vi får väl se om man kan lära en gammal hund att sitta. Vad tror ni? ;) 
Ni med hästar med separationsångest vid uteritter hur har ni agerat när hästen försökt vända, skenat hem osv? Vore intressant att höra! 
 

#Måndag

Egen Fotograferat Permalink3
Godeftermiddag

Är hemma på snabb visit innan jag ska tillbaka till stan och ha körlektion vid tre tiden. Idag blåser de som fasiken ute och imorse regnade de. Inte roligt, men fick iallafall sovmorgon då Sami körde in mig till stan på morgonen. Idag är de ju måndag och det betyder oftast massa jobb, så haft fullt upp på förmiddagen. Lite små sliten blir man allt men men får bli tidigt i säng. Nej bäst jag sätter fart nu om jag ska hinna med lite grejer innan jag ska tillbaka till stan för andra gången idag ;) 

 
Till top