Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Att stanna upp och vara tacksam för de man har!

Vardag Permalink0
Godkväll
Vaknade första gången vid fem imorse, har vart så hela helgen med men lyckades iallafall somna om ett par timmar. Iallafall jobbat på förmiddagen sen åkte jag raka vägen till gymmet, körde 1 mils cykling på träningcykel såklart. Kändes i benen att de var länge sedan jag cyklade .. Man har mycket tid att tänka på gymmet och ibland måste man nog stanna upp och vara tacksam för de man har. I år firar jag och Loppan 9 år tillsammans rättare sagt nästa månad. Mycket motgångar har de vart men vi har ändå tagit oss igenom de och kommit ut starkare på andra sidan. Nu är jag tacksam för varje dag vi får tillsammans med tanke på hennes ålder plus hennes sjukdom som är falsk som tusan .. Varje dag är man tacksam för en frisk ponny i stallet ♥ 

Nej nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen kolla på De okända innan sängen kallar, dags att ladda upp för en lång dag imorgon! 

You are my hero ♥
 
 
 
 

Ny servad Ponny

Hästarna Permalink0
Godeftermiddag

Började min dag på gymmet, körde 50 minuter rask promenad på löpbandet, bättre resultat för varje vecka som går! Vilket såklart är skönt, man vill ju ha något reslutat av den tiden man lägger ned. Efter de åkte jag upp till stallet där min ponnyskrutt just höll på att bli omskodd, så nu är hon kort i fram hovarna som hon ska vara för att få lätt överullning när hon går. Bak kommer hon få vara barfota just nu då de egentligen är bättre för häst med fång .. Helst skulle hon behöva vara barfota fram också men de går inte pga av hennes dåliga hovkvalitet. Men som sagt nu är hon iallafall nyskodd. Själv ska jag greja lite här hemma just nu med städning och tvätt, sånt man måste göra när man flyttat hemifrån ;-) Imorgon drar nya arbetsveckan igång och hoppas Loppans maskprov kommer i veckan också. 

 

Lördag 29 Augusti

Egen Fotograferat Permalink0
Godkväll

Idag har jag bara gjort sånt jag har haft lust med, som vart i stallet och sen faktiskt sovit på soffan på eftermiddagen :-) Skönt att bara ha lite tid för sig själv och inte ha någon stress alls vilket behövdes. Nu ska jag försöka pilla i mig något att äta och sen får vi se vad som händer och fötter. Spenderade nästan 2 timmar med Loppan idag ♥ Hon fick en rejäl rykt och en massa pussar såklart! Nu ska jag nog titta på Homeland och ha en skön kväll på soffan behövs efter veckan .. 

 
Till top