Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Dan före doppar dan

Egen Fotograferat Permalink1
Godkväll
Vart mycket den här veckan hitills, men nu är jag ledig imorgon på julafton och sen jobbar jag 6 dagar på raken innan jag är ledig över nyår. På annandagen ska vi på bio och sen en man som heter ove, älskade boken så hoppas filmen också är bra. Annars så har min mamma vart här på besök och Loppan fick bland annat ett nytt pannaband av Mamma. Kommer bli så fint på henne, kommer passa prima ihop med hennes mörkblå schabrak! Annars har jag fått lite kläder, en bok, kaffemugg med mumin, presentkort och pengar bland annat. När man har familjen utspridd så får man fira jul på olika dagar helt enkelt ;-) Imorgon på förmiddagen ska jag ut och rida på Loppan är tanken, hon har fått vila helt sista 2 veckorna då tiden inte funnits, tråkigt men sant. Men då har hon iallafall haft sin vintervila nu! Så hoppas alla får en riktigt God Jul för de tänker iallafall jag ha :-) 

 

Söndagsmorgon

Egen Fotograferat Permalink0
Godmorgon
Hoppade ur sängen vid sju tiden för lite frukost innan jag styrde bilen i pyjamas mot stallet. Släppte ut en mycket pigg Loppa i hagen med G så de kunde äta frukost medans jag mockade och gjorde klart.Idag ska vi ha jullunch med min sambos familj och fira lite jul i förskott för att de ska passa alla. Men även så fyller min kära lillebror 14 år (!) Hallå vart tog tiden vägen? Han växer upp för snabbt .. Men men nu ska jag fixa lite här hemma inför dagens lunch då! Så på återseende ;-)
 
 

Stallmys & Julhandling

Egen Fotograferat Permalink0
Godkväll
Vart i Örebro på förmiddagen och gjort klart de sista inför julen och handlat mat. Var även in på Hööks och handlade mat åt Loppan. De var kaos på Marieberg idag, så man höll på bli galen innan man var klar .. Men men nu är hästarna insläppta, Loppan fick en rykt och sen trimmade vi av lite hovskägg så nu ser hon ut som en ponny igen och inte en isbjörn.Hon får sova utan täcke inatt då de är så varmt ute så tyckte hon kunde få lufta pälsen lite. Ska upp tidigt imorgon och släppa ut dem och när Loppan ätit klart sin frukost ska vi ut och rida. Blir härligt att börja dagen på de viset, sen hem och fira den första julen för i år med min sambos familj. Nu ska jag ha en lugn lördagskväll här hemma och bara chilla, behövs!

  

Vi lördagsmyser 😍

Ett filmklipp publicerat av Manda Stillnert ★ (@mandastillnert) Dec 19, 2015 kl. 7:29 PST

 

Till top