Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Torsdag 26 Februari

Vardag Permalink1
Godförmiddag

Vaknade vid halv åtta och kunde inte somna om så gick upp och satte mig och läste. Ska snart ta och åka in till stan för att simma en sväng innan jag ska jobba på eftermiddagen. Hade träningsvärk i hela kroppen när jag vaknade imorse och stel som en pinne men de gav med sig snabbt när man börjar röra på sig. Kommer hem sent idag så blir nog typ duscha, kolla Farmen och sen sova för min del! Imorgon ska vi till Örebro på eftermiddagen och storhandla och på Lördag ska vi på 50 års kalas så helgen kommer nog också rulla på i rasande fart precis som veckorna! 

 

Slutkörd Tjej ..

Vardag Permalink0
Godkväll

Gick upp vid halv sex för att besöka bokrean vid sju när de öppnade! Hittade 3 böcker som fick följa med hem, klockan vart över 7 klev jag in på gymmet och körde ett pass innan jobbet. Jobbade mellan 9-13 och började mocka ur en hage idag, jäklar i min lilla låda vad hästbajs och hö de blivit under vintern. Dessutom sitter ju mycket fast så vi får hoppas på lite plusgrader så de lossnar! Körde 7 stora tunga kärror sen fick de vara bra för idag. Somnade på sängen när jag kom hem, vaknade när min Sambo kom hem med pizza. Båda var lika trötta så de fick bli en nödlösning idag! Nu ska jag se Farmen sen krypa ned i min säng och sova gott! Ska simma imorgon på förmiddagen innan de är dags för jobb på eftermiddagen. Jobbar till 17 imorgon, de är prova på ridning antar jag! 

 

Tisdag 24 Februari

Vardag Permalink0
Godförmiddag

Vaknade vid halv två i natt första gången pga att jag hade krånglat till täcket ordentligt. Ska just på börja dagens andra kopp kaffe medans jag sitter här och slö surfar runt lite. Börjar jobba vid 12 idag så är en stund kvar tills jag behöver åka. Livet följer sin gilla gång här, och imorgon startar bokrean så har nog tänkt att vara där till klockan 7 när de öppnar på morgonen :) Älskar böcker, kanske köper nått eller så inte men ändå roligt att bara strossa omkring där inne bland allt folk! Nej nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och kika runt på bloggar.

Busan i söndags, min mystant! ♥
Till top