Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Mycket har hänt sista dagarna ..

Vardag Permalink1
Vart lite frånvarande sista dagarna, pga av jobb, midsommar och sjuk ponny .. Ebba har nog troligtvis fått en fångkänning på midsommarafton så hon har stått på box igår med två promenader och sen idag ut på morgonen några timmar och sen in vila tills eftermiddagen och ut igen några timmar. Haft henne lindad bak både idag och igår och hon var mycket finare i bakbenen nu när jag var upp och lindade av. Annars så hade vi en trevlig midsommar med mat, regn såklart och jordgubbar och glass på kvällen. Vi kollade nya Johan Falk filmen också, och den var faktiskt väldigt bra. Annars har jag städat och tvättat bilen, hängt i stallet och smörjt alla träns och sadeln. Vart på Hööks och köp nya stigläder, saltsten och ett nytt bett till Lopphoppan. Nu ska hon vila minst 10 dagar kanske till och med mer vi får se hur de här utvecklar sig. Imorgon ska jag iväg på Lunchtrav och kolla in bästa Majsan och pussa den goa mulen! Kameran följer självklart med så hoppas på fint väder.

Sist hon startade var på Romme. 
 

Onsdag 17 Juni

Vardag Permalink0
Godkväll 

Bestämde mig idag för att ge Ebba ledig måndag-fredag denna vecka, hon har inte haft någon längre ledighet så passade rätt bra nu när de vart dåligt väder plus mycket på jobbet. Imorgon är sista arbetsdagen innan långledigt för min del, så har hela helgen på mig att rida. Imorgon ska vi till Örebro efter jobbet, ska göra ett besök på Hööks bland annat måste ta tag i de där med nya stigläder innan jag får spunk. Nu ska jag snart duscha av mig och sen bara slappa, börjar jobba igen vid nio imorgon. Hade tydligen jobbat övertid denna vecka utan att veta om de, haha vadå virrig? Tur Johanna har koll .. Ridläger nästa vecka också, så de är full rulle just nu men de lugnar sig lite sen när hästarna tar "semester". 

 

Tisdag 16 Juni

Vardag Permalink1
Godkväll

Just de här sista två dagarna har vart lite stressiga för min del, Ebba har fått två vilodagar en som var planerad och en idag då jag jobbade från halv tio till halv sex, började egentligen tio men var redan i stan vid nio tiden imorse så kunde lika bra åka direkt till jobbet när jag var klar med de jag höll på med. De hade Pay and Jump idag med 19 startande så de var full rulle från klockan 16. Nu är jag hemma och ätit middag, talat med min mor i telefon och druckit kaffe. Majsan är anmäld till Örebro på Måndag, hon fick spår 1 i lopp 4. Blir spännande då hon aldrig startat från spår ett och Markus kör själv denna gång. Han trodde hon var att om hon håller sig på benen så är hon startsnabb! Vi får väl hoppas på de bästa! 

 
Till top