Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Måndag 30 Mars

Vardag Permalink1
Godkväll

Sov jätte dåligt i natt och skulle upp tidigt så har vart jätte seg hela dagen lång. Nu ligger man äntligen i sängen och kan bara andas ut typ. Jobbade på förmiddagen sen åkte jag en sväng till Granngården och köpte ett nytt dressyrspö, hade tappat bort mitt andra trodde jag men men de här är längre så de är bättre. Regnade när jag åkte mot stallet för att mocka så hade tänkt skippa ridningen, men när jag var klar med mockningen hade de slutat så vi tog oss en skrittrunda ändå. Hon var faktiskt pigg idag (!) Dock håller hon fortfarande på och krånglar lite vid uppstittning, men bara att vara lugn och vänta ut henne. Måste ta med systemkameran upp någon dag och fota lite, vart dålig på de nu känner jag. De hinns inte riktigt med, och från och med onsdag så får jag nya längre arbetstider med, men Cash is king eller vad säger man? ;-) Ebban vilar imorgon och sen ska vi rida en sväng på onsdag. Är ledig på Fredag så då tänkte jag passa på att prova en annan runda, känner att jag vill ha tid på mig ifall att hon börjar krångla .. De har ju peppar peppar ta i trä gått så himla bra nu! Nej nu ska jag kolla serier med min sambo i sängen. 

 De ljuva livet, att varva ned med en skritt runda efter jobbet med sin bästis ♥

Söndag 29 Mars

Egen Fotograferat, Vardag Permalink0
Godkväll

Idag har de snöat först och sen regnat hela dagen så Jag och Ebba tog ledigt från ridningen idag. Istället åkte jag till Örebro och handlade lite kläder åt mig själv, gjorde några riktigt bra fynd! Så vart väldigt nöjd med mina inköp plus att jag blev bjuden på lunch av min Sambo. Imorgon jobbar jag bara 3 timmar så efter de ska jag åka och rida en sväng. Köpte ett par bruna boots idag till henne, kommer bli väldigt snyggt med henne bruna schabrak till. Gav en hundra lapp för dem så de var ett bra pris! Måste snart köpa mig lite nya ridbyxor också, äger ju bara ett par ;-) Ska kolla på Farmen finalen och sen Wallander innan de blir sängen för min del, är sjukt trött idag men de beror nog på att vi ställde om klockan inatt till sommartid men de är skönt när de fortfarande är ljust nu! 

 

Skritt runda i vårsolen!

Hästarna Permalink1
Skrittat en runda på Ebba, hon började krångla lite när jag skulle sitta upp men hon stog stilla efter en stunds tragglande. Hon höll på så där förut med men de lugnade sig efter ett tag så bara krångla på ett tag. 3,5 km skritt vart de idag med, lagom runda för Tanten. Hon vart svettig till och med, jobbigt att inte få gå och maska längs vägen. Annars så skötte hon sig bra, de går framåt sakta men säkert. Dock är de ju bara skritt som gäller iallafall i minst två månader till sen kanske lite korta trav intervaller vi får se. Så ser min plan ut iallafall just nu! 

Trött ponnyskrutt när vi kom tillbaka igen ♥
 
 
Till top