Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Lördag 30 Maj

Vardag Permalink1
Idag har regnet pissat ner här rent ut sagt hela dagen. Jobbade i förmiddags, jobbar igen timmarna jag ska vara ledig Onsdag-Fredag nästa vecka. På måndag ska jag tömma ut B´s bädd ur boxen. Räknar väl med iallafall minst 30 skottkärror. Så de blir ju spännande och på tisdag jobbar jag kväll då och Jag och Lina blir själva på kvällen då Johanna i väg och gör prov! Sen på onsdag åker vi, ska bli så skönt med lite mini semester de behövs, har känt mig så himla trött och seg i flera veckor nu. De är roligt att arbeta med de jag gör och vi är ett härligt lite gäng men man blir trött. Idag på eftermiddagen har jag sovit på soffan, vaknade kvart i fyra imorse då min Sambo hade ställt alarm men han vaknade inte .. Imorgon ska jag till Örebro och storhandla, måste in på Hööks och köpa en saltsten till Ebba och sen in på Ikea och köpa ett par stora påsar till täcken och schabrak. 
 
 
 

Torsdag 28 Maj

Vardag Permalink0
Godkväll 
Idag var de först jobb som gällde för min del, vi hade rätt mycket att göra i vanlig ordning. Sen var jag en snabbis till stallet och mockade åt Ebba och gjorde klart för kvällen. Hade tänkt försöka hinna skritta  en sväng idag med men kom så sent till stallet och magen kurrade efter mat så tar de imorgon istället när jag inte känner mig så stressad dessutom så går hon bäst varannan dag. De där är ju så himla olika från häst till häst. Vissa måste gå 6-7 dagar i veckan och andra lite mindre som Ebba. Imorgon börjar jag jobba halv tio så får lite sovmorgon ;-) Alltid skönt och sen jobbar jag till fyra. Jobbar lördag förmiddag också men nu närmar sig vår mini semester med stormsteg! 

 


Dagens Ridpass 27/5

Hästarna Permalink0
Idag skrittade vi mesta dels då Ebba fått vila i två dagar, vi tog ett par galoppfattningar och lite trav också bara för att fröken skulle vakna till lite. Börjar fundera på att prova rida utan mössan då jag tror hon blir lite segare av att inte höra allt runt omkring eller jag vet ju att de är så. Vi får se .. Hennes nya benskydd är iallafall på väg, beställde från Börjes, ända stället jag hittade om hade vettiga priser för vanliga enkla benskydd. Får hoppas de blir bra då jag beställde storlek ponny, de fanns de att välja på eller storlek full. Men full kommer hon att drunkna i! Fick spraya på henne mygg&fästningsmedel innan vi red ut, de är så mycket flugor och skit ute nu ..Blir snart tokig för de sätter sig överallt på både människor och djur. 

 
 
 
Till top