Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Tisdag 26 April

Egen Fotograferat Permalink0
Godkväll
Idag har jag sprungit omkring i cirklar känns de lite som, massor att göra och alldeles för lite tid känns de som .. Men så är de väl nästan alltid? Har iallfall köpt mat till Loppan idag, den blev godkänd direkt så vi får hoppas den hjälper henne lite på traven då hon tunnat ur nu under våren när vi ökat på träningen. Tänderna är kikade på så inga fel med dem, men de är väl åldern och fånget som ställer till de .. Men idag fick hon vila som vanligt på tisdagar, själv skyndade jag mig för att hinna hem och kolla på Majsans lopp från Axevalla på liven. Hon slutade 7 så förhoppningsvis med de här loppet i kroppen går hon framåt. En liten peng fick hon iallafall med sig hem, så helt värdelöst var de väl inte ;-) Hämtade också ut mitt paket från Nordic feel, fyndade Redken hårinpackningar till bra pris då man fick köpa två och bara betala för 1! Måste väl skämma bort mig själv ibland också inte bara hästen. Måste köpa spån till madame imorgon också får icke förglömmas, och sen ska hon väl ha någon typ av motion ;-) 
 

Off road idag i hagel

Egen Fotograferat Permalink0
Godeftermiddag.
Bestämde mig för att rida ut i skogen idag med Loppan, vi har en väldigt fin runda inut i skogen som är perfekt att rida runt. Så vi har hoppat dike idag, knallt över stock och sten osv. Precis när vi kom in i skogen började de hagla, de vräkte verkligen ned stora iskulor burr .. Mindre mysigt, de är verkligen aprilväder, ena stunden skiner solen för fullt, rätt vad de är haglar de eller snöar de. När vi kom ut i skogen hade vi en liten diskution om vilket håll vi skulle gå, jag ville att vi skulle skritta en bit upp på vägen där vi gick igår och Loppan tyckte vi skulle gå hem .. Hm men matte vann iallafall till slut, man får aldrig ge sig för då börjar hon hitta på skit senare .. Hon kan ännu madame, tänk att för 10 år sedan när vi köpte henne gick de inte ens att komma av gården själv .. Numera går de iallafall oftast att rida nästan vart som helst med henne! De kallar jag stora framsteg, mycket tid, blod, svett och tårar har de vart. Men ändå har hon lärt mig så himla mycket min knasiga, egensinniga ponny ♥
 

Härlig Lördag

Vardag Permalink0
Godkväll
Vart i Örebro halva dagen med min sambo för storhandling av mat och sen lite shopping till mig själv. Köpt mig en fitbit charge, den mäter under hela dagen hur mycket man rör sig, kaloriförbänning osv. Behöver något motivationshöjande för att ta tag i mina viktproblem.. Så nu är de fan dags känner jag, gått och dragit på de för länge, gjort halvdana försöker osv .. Annars tog jag och loppan över en timmes promenad idag på skogen och utforskade lite nya vägar, man fastnar ju gärna i de gamla vanliga rundorna. Tror både matte och häst sover gott idag efter den turen. Finns km  och km med fina grusvägar,backar osv vid oss men aldrig ridit där så nu får vi nog allt göra slag i saken. Nu ska jag strax äta en sen middag sen blir de nog att kolla någon film eller liknande. Imorgon kommer Paula på besök,vi ska hälsa på hästarna :-)  
 
 
Till top