Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Nyårsafton

Hästarna, Vardag Permalink0
Godeftermiddag.
Nu är jag äntligen hemma igen i soffan framför Fröken Frimans krig på Svtplay, hade ju helt missat att de släppte säsong 3 under julen i år. Loppan fick sig en promenad idag med, eller snarare hon joggade större delen av tiden och matte fick traska på.Snart dags att plocka fram sadeln nu när hon vart igång någon vecka från marken, sitter inte gärna upp direkt när hon vilat iför som hon blir som ett ånglok att rida. Dock märks de att hon blir lugnare nu när hon får göra någonting igen, tänkte om jag orkar imorgon att vi ska gå ned och kolla in grannarnas ridbana så hon får kika hur de ser ut där nere plus gå förbi dammen.Sen när jag mockade fick madame äta lunch ur balen då de andra redan hade fått sin lunch ute, la in lite extra mat tills ikväll så hon har att göra under natten ifall att de smäller raketer där uppe. Passade också på att mocka hagen lite, dock är vissa delar så blöta efter tjärlossningen att de blir svårt att mocka men man får bita ihop och köra på ändå ;-) Så nu tänker jag slå ihop denna bok för detta skit år och börja om på en ny kula imorgon igen. 2017 ska bli ett bra år, jag ska uppfylla mina drömmar och sen njuta av alla mina fina hästar och hoppas på att Pappa blir klar med nya stallet så vi kan inreda de ♥ Hoppas också att Majsan ska komma ut och tävla igen nu under Sex års säsongen, Juni ska köras in också så nu kör vi med full fart mot 2017 ♥ 
 
 

Nyårs promenad 😂 #haflinger #ponny #dressyrpåvårtvis #hästarärlivet

Ett filmklipp publicerat av MandaStillnert (@stillnertmanda) Dec 31, 2016 kl. 3:52 PST

 

Årets sista dag!

Egen Fotograferat, Vardag Permalink0
Godmorgon.
Hitills sömnlös natt, irriterande delux och då är ändå min sambo hemma. Så ja ska försöka hålla mig vaken tills de ljusnar så jag kan åka till Loppan och affären innan jag åker hem och däckar på soffan sen.Tur vi bara ska vara hemma idag och ta de lugnt. Funderar på vad jag ska hitta på med Loppan idag, hon behöver röra sig idag med så hon kan vila med gott samvete imorgon ;-) Mja mja ska gå och dra igång kaffemaskinen nu och sen slö surfa runt lite och kolla bloggar etc som jag inte orkade igår kväll. 

 

Fredag

Hästarna, Vardag Permalink0
Godkväll
Årets näst sista dag och jag har haft fullt upp från att jag vaknade fram tills nu typ. Somnade inte för ens halv sex imorse för några puckon bestämde sig för att skjuta smällare igår kväll/natt när vår ena katt var ute så när hon väl kom in vid 3 tiden så var hon nervös och sprang omkring inne så fick sitta uppe och klappa på henne tills hon varvade ned. Sen idag var jag och gjorde nytt pass inför att vi ska till London i Januari, mitt gick ut i april i år och inte behöva haft de nu när jag numera har körkort som id-kort.Sen handlade jag lite till imorgon,vi ska ha en lugn kväll hemma jag och min sambo ska bli skönt att fira in nya årets så. Sen har jag såklart vart till Loppan, de hade tyvärr redan börjat skymma när jag kom till stallet, har blivit bortskämd med att kunna motionera henne i dagsljus så var egentligen inte så sugen på att ge mig ut med henne men rykte upp mig ;-) Tvättade hennes svans och bakben innan, tror inte de bara är hösilaget hon reagerar på då hon lägger fina kottar inne på nätterna även om de fortfarande är lite för blöta .. Tror snarare att de äter massa gammal skit i hagen som löv tex.Klart de är ju lite frustrerade över att först fått haft fritillgång och sedan nu ska utfodras 2 gånger bara under dagen ute i hagen men men. Vi gick iallafall en promenad, eller jag gick och Loppan trava haha, hon var piggelin idag så var nog ett bra beslut att hon fick röra på sig lite idag. Dock hatar jag hennes benreflexer, ska ihandla andra med kardborre istället de brukar sitta bättre. Nej nu blir de en lugn kväll med en bok i soffan tror jag, sen gå och lägga sig i tid idag.

 
 
Till top