Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Longering 21/2

Hästarna Permalink0
Godkväll
Tog med min sambo idag till stallet så han fotade Loppan lite medans jag longerade henne. Longerade ju henne i fredags med men då var de mest bus och studs större delen av tiden och så vilade hon igår och idag longering idag igen. Men iför som jag slog omkull igår illa när jag ledde en häst så har jag väldigt ont i ryggen vilket gör att jag inte kunde rida idag som jag hade tänkt. Men tillbaka till Loppan så skötte hon sig suveränt idag, fin trav i båda varven från början, fina galoppfattningar som var balanserade för en gångs skull (!) Så de märks att de börjar bli skillnad på henne nu när musklerna kommer tillbaka. Men imorgon måste jag försöka bita ihop och rida efter jobbet, bara hoppas ryggen är bättre! Ska köpa en spånbal också till Madame så hon få lite fräscht spån i boxen. Har 60 kronor i rabatt på Granngården den här månaden på något så passar bra att köpa spån för dem :-) 

 

Fredag - Livet på en pinne

Egen Fotograferat Permalink0
Godkväll
Jag har knappt orkat öppna datorn i veckan, har haft fullt upp som vanligt. Loppan har fått vila 3 dagar på raken egentligen inte meningen men när man inte har några sulor på hästen är de rätt värdelöst när de blir kramsnö .. Men idag fick hon bli longerad vilket nog behövdes haha vart mycket bus i början men sen slappnade hon faktiskt av och jobbade på bra så guldstjärna ändå idag. Jobbar imorgon med och ska låna Corall för lite motionsridning, kommer bli kul har ju inte ridit henne sedan i julas så saknat fläcken lite ;-) Majsan slog till i tisdags med att vinna på Örebros lunchtrav, 3 segrar nu på Örebro (Y) Haha min fina nakenråtta <3 Så stolt över henne att gå ut från skit spår och på tillägg dessutom men ändå vinna med 2,5 längd de är starkt jobbat! 

 

Räcer ponny 😉💪 rätt kul att hon i princip var dödsdömd förra sommaren till de här.. Kärlek,tid och tålamod ❤

Ett filmklipp publicerat av Manda Stillnert ★ (@mandastillnert) Feb 19, 2016 kl. 8:14 PST

 
 

Härlig uteritt

Egen Fotograferat Permalink0
Godkväll
Gått runt och skrattat hela dagen och de är så befriande och skönt att vara löjligt glad ibland. Efter jobbet tog jag mig en härlig ridtur på 50 minuter ute i skogen med Loppan. Tror hon var rätt nöjd med att få komma ut i skogen igen, och idag funkade skänkelvikningarna åt vänster utan problem <3 Hallå lite positivt tänkande och lite tragglande igår gjorde tydligen susen. Kändes som hon växte en dm när hon fick beröm för varje skänkelvikning. Dessutom har jag beställt en grej till mig själv eller snarare två, haha man måste få unna sig ibland! Ni får se vad de är när de kommer, Nu ska ja ha en lugn kväll hemma i soffan med min Sambo och imorgon går älsklings Majsan ut på lunchtravet på Örebro så håll en tumme för henne vid 12.20 ;-) 

 
Till top