Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Min Söndag på vift

Egen Fotograferat Permalink1
Godkväll
Idag blev de en dag med min Sambo i Örebro, vi var bland annat till Hööks och köpte mat till Loppan. Fick även ett brunt schbrak av honom i present ♥ Kommer göra sig riktigt bra på Loppan när hon tappat vinterpälsen. Hon blev nyskodd idag efter ha dragit av sig en sko så nu väntar 1-2 dagar vila som alltid när hon skos om. Hon kan bli lite ömfotad pga av hennes fång så därför låter jag henne ta de lugnt för att vara på den säkra sidan. Tyvärr har verkligen motivtationen trytit nu här i Januari så nu får vi rycka upp oss. Ny månad imorgon och nya tag! Nu ska jag laga lite senmiddag och sen fixa matlåda också inför imorgon. Tänkt att se farmen sen blir de hopp i säng, klockan ringer halv sex ;-) 

 

Lördag och blåsväder

Egen Fotograferat Permalink2
Godkväll
Idag började jag dagen med att åka till Granngården och handlade spån åt Loppan. Han i kassan bara skrattade för att jag hade så mycket på vagnen, förstod inte alls vad han menade med de ;-) Loppan var hispig pga av blåsten idag så hon drog ett par rejäla vändor i galopp genom hagen.Rider aldrig när de blåser så hårt som de gjort idag då jag vet hur hon blir. Så putsade i stället sadeln och sadelgjorden, fixat och donade lite med henne box och sånt. Packade upp alla ute hönäten, och gosade med Poppan Loppan såklart <3 Sen på eftermiddagen har jag tagit hand om all tvätt och städat här hemma så nu tänker jag bara slappa, har så ont i benhinnorna efter att jag börjat träna igen, hoppas de ska gå över till imorgon. 
 

Fredagsmys

Vardag Permalink1
Godkväll
Vart mycket de två senaste dagarna då jag vart själv hemma men min sambo kommer hem ikväll äntligen. Har börjat gymma igen på morgonen. Går mycket bättre för mig att komma iväg på morgonen än kvällen så nu kör jag på 4 dagar i veckan. Majsan blev diskad på Örebro efter galopp, banan var bottenlös då hon fick inget fäste i sista sväng in på upploppet och då kom såklart galoppen. Bara att ta nya tag och anmäla igen ingen ide att vänta. Loppan har fått vila pga av vädret och skit underlag på vägarna och hagen går ju inte att rida i nu när snön tinade bort suck, men ska ge mig ut imorgon i skogen är tanken. Var på Hööks i onsdags, fick med mig ett par boots som var på rea, en tröja till mig själv och en nosgrimma till hennes ena träns. Imorgon måste jag också inhandla spån till madame. Fresten så på måndag börjar jag jobba heltid, är så glad! Hårt slit lönar sig verkligen ;-) 

 
Till top