Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

May Grace <3 / Nikon D3200

Egen Fotograferat Permalink0
Foto Manda Stillnert / Nikon D3200 - Tamron 70-300 mm

Long Walk Home ..

Egen Fotograferat, Hästarna, Vardag Permalink0
Godkväll
Hade några riktigt trevliga dagar i Göteborg under midsommar, Springsteen x2 på Ullevi, helt magiskt om ni frågar mig ;-) Den mannen kan underhålla plus att musiken är ♥ Han spelade Im on fire båda dagarna och sen såklart min absoluta favorit Land of hope and dreams. Men mest av allt kände jag frihet att komma långt hemifrån till en ny stad som pulserar av liv. Ibland känner jag bara för att ta allt och sticka visst vore de skönt? Tanken slår mig i mellanåt, men så är de väl för alla? Kanske lite trött på småstadslivet, längtar iväg till någon ny stad där ingen känner en och man bara är en människa precis som alla andra. Jaja nu är mitt liv här förtillfället. Min kära Lopphoppa har äntligen fått sitt nya träns, ett Lippo fancy och de satt som ett smäck, de har jag tittat på länge så nu gjorde jag äntligen slag i saken och köpte de åt henne ;-) Dessutom har madame börjat lägga på sig ännu mer sakta men säkert, till och med så andra ser de så de är inte bara jag! Skönt att se att de går åt rätt håll med något iallafall. Just nu känner jag mig rätt kräkfärdig på mycket, känt så länge och de tär lite på en. Men nu ska jag njuta av min fina ponny i helgen, och imorgon ska jag se vår älskade Majsan starta från bricka 3 på Sundbyholm/Eskilstuna. Ska bli så underbart att träffa min svarta prinsessa igen ♥ De går rätt länge mellan gångerna, men iför som hon startar över hela sverige så är de inte så lätt att alltid åka dit hon startar, de ska passa också! Men till Eskilstuna är de strax över en timmes bilfärd och såklart ska vi vara där och heja på vår krigare. Nej nu ska jag fortsätta med all tvätt som blev efter resan, och dessutom har jag åkt på världens jäkla förskylning mitt i sommaren, totalt däckad har jag vart i flera dagar .. Snark! 

 
 

Söndag / Ledig helg

Vardag Permalink0
Godkväll
Har krånglat med bloggen hela helgen därför har jag inte uppdaterat något men nu så! Haft ledig helg i helgen vilket har vart skönt, sovit ikapp en massa missade timmar, skrittat ut i skogen på min kära ponny, vart i Örebro och sen umgåtts en hel del med min syster och barnen ♥ Tyvärr har jag inte haft kameran med mig i helgen men skärpning till imorgon. Idag var jag till Örebro för att inhandla ett par jeans till vi ska till Göteborg i helgen, har tappat 4 storlekar i byxor sedan i vintras när jag senast köpte byxor, haha chocken som uppstår! Vart iför sig glad men ändå ;-) Var också in på Hööks och köpte ett äppelbett med fasta ringar till Loppan. Första gången jag ska pröva rida henne på fasta ringar imorgon, hon är ju kollad UA i munnen i mars pga av att jag tyckte hon började krångla så något är de ju som stör henne .. Igår skrittade vi en sväng i skogen, hon har ju fått vila i veckan pga av tidsbrist hos Matte, vart mycket sista veckan och då har inte orken funnits helt enkelt. Hälsade på Juni idag och hon växer så de knakar om henne typ, så social och mysig har hon blivit också ♥ Imorgon startar storasyster Majsan på Bergsåker från spår 10 med Maria i sulkyn, de är ett lärlingslopp! Vi får väl hoppas hon håller bena i styr och travar istället för Galopperar ;-) 
Nu mot duschen, Måndag - Torsdag jobbar jag denna vecka sen sticker vi mot Göteborg (Y) Längtar sååå efter 5 dagar semester,drinkar & bra konserter :D 

 
 
Till top