Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Tisdag - Sista dagen av denna månad

Hästarna, Vardag Permalink0
Godkväll
Vart klar med allt redan vid halvtvå tiden idag så de har gjort att jag haft hela eftermiddagen fri vilket har vart skönt. Denna vecka är helt fullbokad förutom Torsdag, och då hade jag bara tänkt ägna mig åt Loppan.Men var iväg och köpte kraftfoder och en spånbal idag till Loppan, ska börja vänja över henne på de nya kraftfodret medans hon fortfarande har lite kvar av de gamla. Sen bytte jag täcke och borstade av henne då hon har vilodag idag, hon kommer få ta de lite lugnt i veckan då hon börjat hosta igen. Men imorgon ska vi nog ta en promenad om jag mår bra efter kontraströngten jag ska göra på morgonen, tydligen kan man om man har otur bli lite illamående efteråt. Nu har jag duschat och ska snart se på Farmen innan jag kryper ned i sängen,upp tidigt imorgon. Just ja Loppan ska nu vänjas över på Krafft Senior Sensetiv, den är låg i socker och stärkelse plus att den är havrefri, med andra ord allt jag letade efter. Nu hoppas vi de kommer att fungera för henne bara!
 

D & H Mobility

Utrustning Permalink0
Tittade på den här på mässan men köpte den aldrig, men nu fick jag 50 kronor rabatt hos Fåglasång och då passade jag på att beställa den åt Loppan. 
 
Denna speciella blandning av örter är utvecklad till den äldre hästen med tendens till förslitnings gikt eller tendens till stelhet i muskler och leder, speciellt vid kalla fuktiga vintermorgnar. Örtblandningen kan ges till hästar och ponnyer i alla åldrar, och användas som ett dagligt komplement för att understödja rörelsemekanismen. Rekommenderas inte till dräktiga/digivande ston. Inom humanmedicin används djävulsklorot till att stimulera sammandragningar i livmodern. Rekommenderas inte till hästar i träning, som inte har nått en ålder där vanliga ålderstecken kan förekomma, eftersom djävulsklorot kan dölja en lättare hälta. Sammansättning: Vallörtsblad, Maskros, Brännässla, Sellerifrö, Kardborre Rot och Djävulsklorot*) *) I en del land bland annat Tyskland, är Djävulsklorot med på dopinglistan, vilket gör att Mobility inte får ges till tävlingshästar.
 

Tisdag

Egen Fotograferat, Hästarna, Vardag Permalink1
Godförmiddag på er.
Somnade typ direkt när jag la mig i sängen igår så skönt och sov till ca halv åtta.Idag har jag möte vid elva sen ska jag vidare till Granngården för att handla spån och foder till Loppan.Idag får hon vila pga av regnet pissar ned här fortfarande, så less på vädret just nu. Snark men man får bita ihop snart är förhoppningsvis våren här iallafall. Behöver gå igenom mina saker i sadelkammaren också, kanske passar bra idag när vädret är som de är. 

Bjuder på ännu en bild från igår, tycker hon verkligen hon börjar bli fin i kroppen igen efter en svacka igen ..
 
 
 
 
Till top