Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

Underbar Dag ♥

Hästarna, Vardag Permalink0
Idag har jag haft en galen eftermiddag med förberedelser för Loppan med höpåsar och kraftfoders hinkar.Mitt i allt dök min lillasyster upp hos Pappa, inte träffat henne sedan vi var på Kent så de var ju kul :-) Fick en försenad julklapp av henne, schampoo & balsam från Maria Nila, blir intressant och testat velat gjort de länge.När jag var klar med höpackningen och Loppan hade hunnit äta lite lunch så tog jag in henne och började sadla på för en härlig skrittrunda. Idag var hon lite i gasen och tyckte allt vi kunde gå på annars började hon takta på tvären, men de ända jag kunde göra var att le för de är så härligt när energin sprudlar ur henne.De har inte var någon nackdel att skrittjobba henne nu för då har jag kunnat koncentrera mig på min sits och på att få henne att verkligen jobba ordentligt med hela kroppen. De har verkligen börjat släppa sista halvåret och vi har heller inte bråttom så jag låter de ta tid och att backa ett par steg ibland behöver heller inte vara någon nackdel.Nej nu har hon gjort sig förtjänt av sin mini vila på 4 dagar så tar vi nya tag på Onsdag igen. Nu ikväll har jag färgat håret så jag slipper utväxten på 1 dm :P Haha mindre snyggt! Håller på att plocka ihop de sista och funderar på vad man nu har glömt. Ska installera mobil bankID på min mobil igen efter att jag fick nollställa den och allt försvann. Så ser min kväll ut sen ska jag försöka få några timmars sömn innan vi ska åka också. 
 

Friyay

Hästarna, Vardag Permalink0
Godförmiddag!
Var till gymmet på morgonen för veckan sista pass, annars brukar jag ju träna på söndagar med men är ju inte hemma då ;-) Idag kommer de vara full rulle med sista packningen, fixa åt Loppan + rida henne såklart på eftermiddagen.Mycket nu men när man väl är på plats på flygplatsen då brukar de kännas ganska bra ändå helt enkelt.Så som sagt mycket att göra idag, men de ska bli skönt att rida Loppan och bara mysa omkring i skogen lite. Hon skrittar mest nu pga av väglaget plus att de är bra om hon varvar ned lite innan vi ska åka.
 
 

Foder & Godis överallt ;-)

Utrustning Permalink0
 
Som ni ser har Loppan en hel del mat i sadelkammaren haha, hon är bortskämd delux min Donna ♥
→ 1: En stor bruk hästgodis som snart måste fyllas på + Djävulsklo som hon får just nu.
→ 2 En hink foderjäst från Granngården
→ 3 Dietpellets från Mustang
→ 4 Blå mineraler från Mustang
→ 5 Melassfri Lusern från Mustang.
 
Förvarar kraftfoder i såna där vita tunnor från Ikea som man egentligen har till sopsortering, mineralerna förvarar jag i en vanlig svart liten tunna som jag köpte på Gekås för 1½ år sedan tror jag. Allt har lock för att inga hästar ska kunna komma åt de eller för den delen råttor eller möss. 
Till top