Manda Stillnert

En blogg om Vardag,Häst och Foto.

London

Vardag Permalink1
Så vad ska vi egentligen göra i London kan man fråga sig ;-) Vi ska helt enkelt bara ha en mysig Weekend och strosa runt i affärer, äta god mat och sova på hotell. Sami har lovat att vi ska dricka kaffe på Starbucks, gå på Primark på Oxfordstreet och sen ska vi besöka Teahouse i Convent Garden. Gillar man te ska man absolut gå dit om man är i London.Primark hoppas jag hitta lite nya underkläder och träningskläder, fick ett presentkort där av Sami i julklapp tillsammans med resan.Sen blir de säkert en hel del fotograferande, Sami vill ju såklart forografera Big Ben, London Bridge osv. För er som är nyfikna har han en hemsida som heter www.srfoto.se, där kan man se hans bilder han tagit under åren och lite annat. 
 
 
 
 
#1 - - Katarina:

Åh, vi var nyss i London på vår bröllopsresa :) Varvade shopping med sevärdigheter, hur trevligt som helst! Spenderade en hel förmiddag på Towern, och gjorde oss besväret att åka ner till Windsor och slottet där :)

Svar: Åh så mysigt de lät med slottsbesök :) De här blir min tredje gång till London, ledsnar aldrig ;-) Vi funderar på att kanske se någon musikal eller liknande :)
Manda Stillnert

Till top